Blog

Eind januari 2013 hebben bestuursleden Annelies Blommers (secretaris) en Geert-Jan Poker (penningmeester) een bezoek gebracht aan Kpandai. Doel van dit ‘werkbezoek’ was te onderzoeken waarop het bouwproject vast was gelopen en om het lerarenproject verder verkennen. Daarnaast hebben zij onze nieuwe contactpersoon Jonathan Chaettle ontmoet.

Zondagsschool Samuël organiseert ieder jaar een project en spaart daarmee voor een goed doel.

Dankzij sponsoring door het NASF (Nederlands Albert Schweitzer Fonds) heeft onze arts in opleiding een operatietafel, zuurstofcilinder, -buis, -verstuiver en -flowmeter, met autoclaaf, trolleys voor operatie-instrumenten en met een waskom kunnen aanschaffen voor het Kpandai Health Center.

In de vroege ochtend van Hemelvaartsdag stond, zoals ieder jaar, weer een heerlijk ontbijt klaar. Het verenigingsgebouw was precies groot genoeg om plaats te bieden voor u en/of uw 70 medegemeenteleden. Bedankt voor de geslaagde ochtend!